Bijles biologie Haarlem 

Bijles biologie in Haarlem en omgeving

Heeft je kind behoefte aan extra uitleg over erfelijkheid of ordening? Huiswerkbegeleiding Haarlem leert je kind alles over Biologie. Wij geven bijles Biologie in Haarlem en omgeving met de leerstrategie die bij je kind aansluit.

Ontdek de natuur met bijles

Biologie

Wist je dat? De oudste boom ter wereld meer dan 4700 jaar oud is? De boom is een Bristlecone Pine en staat in de White Mountains in Californië. De exacte leeftijd van de boom "Methuselah" is 4767 jaar. In de jaren vijfitg ontdekte Edward Schulman enkele bomen die meer dan 3000 en 4000 jaar oud zijn in de White Mountains op een hoogte van 3048 tot 3354m. De oudste van deze bomen was dus Methuselah met zijn 4767 jaar.

Neem contact op voor een succeservaring met het vak biologie.

Succeservaringen

Wat vinden andere ouders eigenlijk van onze bijlessen? Lees het hier.

Persoonlijke kennismaking bij ons op school. Zo maken wij een perfecte match tussen onze begeleider en je kind!

Door Moeiteloos Leren gecertificeerde begeleiders en ervaren docenten.
Géén studenten.

Wij verrijken je met een groot arsenaal gereedschappen om al het potentieel uit kinderen en tieners te halen wat erin zit.

Overtuigende ouders

Nog meer eerlijke feedback vind je hier

Je bent ongeveer aan het einde van deze pagina. Vanaf hier kan je alle kanten op. Ontdek wie wij eigenlijk zijn, plan een kennismaking of kijk nog even bij onze gereedschappen.

"Ik ben enorm onder de indruk hoe Gideon met mijn dochter omgaan, die niet de meest makkelijke leerling is, i.v.m. dyslexie en concentratie problemen. Hij doet dit met zoveel geduld, begrip en veel persoonlijke aandacht! Wat erg inspirerend is voor mijn dochter en voor mij, is dat hijzelf steeds in ontwikkeling is om de meest nieuwe inzichten van leermethodes toe te passen en te vertalen naar ieder specifiek kind. Zelfs wiskunde wordt op een zeer creatieve manier inzichtelijk en behapbaar gemaakt voor de grootste reken-haters!."

Anna Vreeburg

"Mijn zoon is afgelopen jaar door Lysan naar het examen toe begeleid. En ik kan zeggen dat het uitstekend is gegaan. Zij had een zeer positieve invloed op de motivatie van mijn zoon. Haar uitleg, inzet en geduld spreken van een absoluut inzicht in en begrip van de opstandige gedachtenspinsels van een middelbare scholier. Zij verstaat de kunst om een leerling weer op het goede pad richting examen te brengen. Als alle leraren in het middelbaar onderwijs het niveau van Lysan maar zouden benaderen, zou dat voor onze gehele maatschappij vele vruchten afwerpen. Mijn dank aan Lysan en Gideon"

Marina Gorincesa

Neem een koekje voor een functionele site of lees eerst onze Privacy Policy.