Zelfverzekerdheid met bijles

Basisschool Bijles

Je kind zit zelfverzekerd in de klas. Zie je er al naar uit?
Onze bijles haalt echt alles uit je kind wat erin zit. 

Herkenbare situatie? "Oei! De resultaten vallen tegen. Ik heb het idee dat niet alles eruit komt wat erin zit. Weet ze wel hoe ze moet leren? Ik merk dat ze onzeker wordt van deze scores. Ik zou haar graag willen helpen, maar van mij neemt ze het niet aan of er ontstaat onenigheid. Ik wil alleen maar dat het goed met haar gaat. Haar resultaten vind ik minder belangrijk, hoewel ze een succeservaring goed kan gebruiken. Ik wil niet dat ze benadeeld wordt, doordat het nu even niet goed gaat." - Moeder van Anneloes 

Laten we afscheid nemen van:

1)    frustratie over alle moeite, maar zonder resultaat;

2)    ruzie omdat je kind niet open staat voor jouw bijles;

3)
    onzekerheid tijdens het maken van cito's;

4)    status quo, niet alles eruit halen wat erin zit;

5)    überhaupt niet beginnen aan huiswerk doordat je kind het huiswerk niet snapt en aanneemt dat het toch niet lukt; 

6)
    onvoldoendes op het rapport.

Zelfverzekerd met een vak naar keuze

Hoe lossen we moeizaam leren op? Ontdek het hier.

Een goede leraar is het halve schoolwerk

Connectie +

We hebben opgemerkt dat de meeste basisschoolleerlingen nog niet voor zichzelf werken, maar voor hun ouders of leraar.

Een van de meest belangrijke factoren in een succesvolle schoolcarrière is: connectie. Een band hebben met de persoon waarvan je leert.

Met deze wijsheid plannen wij dus een persoonlijke kennismaking met jou en je kind. Op deze manier kunnen wij een perfecte match maken tussen onze ervaren begeleider en je kind.

Naast een ervaren begeleider zetten we ook de juiste gereedschappen in om je kind tot zijn of haar recht te laten komen.

Wij nemen de zorgen over school uit handen zodat jij weer heerlijk ouder kunt zijn.

Connectie + gereedschap = zelfverzekerd in de klas

Wat levert Basisschool Bijles van ons nog meer op? Je leest het hier!

Kom voor een persoonlijke kennismaking bij ons naar school. Zo zorgen wij voor een perfecte match tussen onze begeleider en je kind.

We werken met door Moeiteloos Leren gecertificeerde begeleiders en ervaren docenten.
Géén studenten. 

Wij verrijken je met een groot arsenaal gereedschappen om al het potentieel uit kinderen en tieners te halen wat erin zit.

Laat je kind genieten van succeservaringen

Succeservaringen

ZELFVERZEKERDHEID IN DE KLAS - Je kind ontdekt hoe hij of zij moet leren en de begeleider creëert de omstandigheden zodat je kind het beste uit zichzelf haalt.

LEERPLEZIER - Een begeleider waar je kind een klik mee heeft, maakt de les een stuk leuker. Connectie!

OP NIVEAU - Door de duidelijke en rustige uitleg van de begeleider, komt je kind weer op niveau met het gekozen onderwerp.

KNAPPE RESULTATEN - De resultaten van het leerwerk zullen zijn naar de moeite die je kind erin stopt.

RUST - Je kind weet steeds beter waar hij of zij aan toe is op school. Je kind leert wat er precies wordt verwacht bij het maken van sommen of bij begrijpend lezen. De druk verdwijnt op deze manier langzaam als sneeuw voor de zon. 

GROTE TOEKOMSTKANSEN - Doordat je kind de beschikking heeft over de juiste gereedschappen en bijles krijgt van iemand die in hem of haar gelooft, wordt de maximale potentie uit je kind gehaald. Hiermee worden mogelijkheden gecreëerd voor op de middelbare school!

SUCCESERVARINGEN – Wij zijn van mening dat succes niet alleen draait om scores. Uiteraard telt dit mee, dus zullen we daarvoor gaan! Daarbovenop komen alle eerdergenoemde punten op dit lijstje bij de succeservaringen van je kind.

Zorgen moet je doen, niet maken

Op welke toetsen bereiden wij je kind voor? Leer het hier!

Toetstraining

Begrijpend lezen, rekenen, spelling, cito's, nio-toetsen. Er wordt veel gevraagd van je kind op de basisschool. Laten we het beste uit je kind halen. Leer meer!

Rust in plaats van prestatiedruk met onze NIO training. Leer meer!

IEP-toets training

Komt de IEP-toets er aan?  Maak contact!                  

Klaar voor de toets? Af!

Wat vinden andere ouders eigenlijk van onze lessen? Leer meer!

Overtuigde ouders

Nog meer eerlijke feedback vind je hier

Je bent ongeveer aan het einde van deze pagina. Vanaf hier kan je alle kanten op. Ontdek wie wij eigenlijk zijn, plan een kennismaking of kijk nog even bij onze diensten.

"Ik ben enorm onder de indruk hoe Gideon met mijn dochter omgaan, die niet de meest makkelijke leerling is, i.v.m. dyslexie en concentratie problemen. Hij doet dit met zoveel geduld, begrip en veel persoonlijke aandacht! Wat erg inspirerend is voor mijn dochter en voor mij, is dat hijzelf steeds in ontwikkeling is om de meest nieuwe inzichten van leermethodes toe te passen en te vertalen naar ieder specifiek kind."

Anna Vreeburg

"Er werd voor mijn zoon een geschikte begeleider gezocht die hem kon leren wat hij nodig had op zijn schoolniveau. Binnen twee maanden gingen zijn cijfers van onvoldoende naar zevens en achten!"

Brigitte Cornelisse

Contact

Wij luisteren graag naar je en overleggen daarna wat wijsheid is in jullie situatie. Zullen we kennis maken?

Neem een koekje voor een functionele site of lees eerst onze Privacy Policy.