Klaar voor de toets

Cito training Haarlem

Je kind die de cito in alle rust maakt met een sterk zelfverzekerd gevoel! Zie je er al naar uit? 

Herkenbare situatie? "Pfff wat ligt de druk tegenwoordig hoog op die kinderen! Mijn kind hoeft niet perse naar vwo, als er maar uit komt wat er in zit! Als mijn kind maar op de juiste plek terecht komt en gelukkig is. Dat vind ik het belangrijkst. Het zou ook fijn zijn als hij naar de middelbare school kan waar hij zo graag heen wil. Doe ik er goed aan wanneer ik de cito met hem oefen? Er moet niet nog meer druk op komen." - Moeder van Jip

Laten we afscheid nemen van:

1)    frustratie over alle moeite maar zonder resultaat;

2)    ruzie omdat je kind niet open staat voor jou bijles;

3)
    onzekerheid tijdens het maken van cito's;

4)    status quo, niet alles eruit halen wat erin zit;

5)    doordat je kind het huiswerk niet snapt aannemen dat het toch niet lukt en dus überhaupt niet beginnen aan huiswerk; 

6)
    onvoldoendes op het rapport.

Zelfverzekerd tijdens de cito

Hoe lossen we moeizaam leren op? Ontdek het hier.

Een goede leraar is het halve schoolwerk

Connectie +

We hebben opgemerkt dat de meeste basisschoolleerlingen nog niet voor zichzelf werken maar voor de ouders of de leraar.

Een van de meest belangrijke factoren in een succesvol schoolcarrière is: connectie. Een band hebben met de persoon waarvan je leert.

Met deze wijsheid plannen wij dus een persoonlijke kennismaking met jou en je kind. Op deze manier kunnen wij een perfecte match maken tussen onze ervaren begeleider en je kind.

Naast een ervaren begeleider zetten we ook de juiste gereedschappen in om je kind tot zijn recht te laten komen.

Wij nemen de zorgen van school graag van je over zodat jij weer heerlijk ouder kunt zijn. 

Connectie + gereedschap = zelfverzekerd in de klas

Wat levert Cito training van ons nog meer op? Je leest het hier!

Kom voor een persoonlijke kennismaking bij ons naar school. Zo zorgen wij voor een perfecte match tussen onze begeleider en je kind.

We werken met door Moeiteloos Leren gecertificeerde begeleiders en ervaren docenten.
Géén studenten. 

Wij verrijken je met een groot arsenaal gereedschappen om al het potentieel uit kinderen en tieners te halen wat erin zit.

Laat je kind genieten van

Succeservaringen

Een Cito training is niet om een bepaalde score te forceren. Wij creëren de omstandigheden zodat je kind het beste uit zichzelf haalt. We zullen gaan oefenen met de cito en een proeftoets afnemen. Voordat we in de lesstof gaan duiken zorgen we eerst dat je kind oefent met zelfverzekerdheid en ontspannen. 

ZELFVERZEKERDHEID IN DE KLAS - Je kind ontdekt hoe hij of zij moet leren en de begeleider creëert de omstandigheden zodat je kind het beste uit zichzelf haalt.

LEERPLEZIER - Een begeleider waar je kind een klik mee heeft maakt de les een stuk leuker. Connectie!

OP NIVEAU - Door de duidelijke en rustige uitleg van de begeleider komt je kind weer op niveau met het gekozen onderwerp.

KNAPPE RESULTATEN - De resultaten van het leerwerk zullen zijn naar de moeite die je kind erin stopt.

RUST - Je kind weet steeds beter waar hij of zij aan toe is op school, wat er precies wordt verwacht bij het maken van sommen of bij begrijpend lezen. De druk gaat er vanaf.

GROTE TOEKOMSTKANSEN - Doordat je kind de beschikking heeft over de juiste gereedschappen en bijles krijgt van iemand die in hem of haar geloofd, wordt het maximaal potentiël uit je kind gehaald. Hiermee worden mogelijkheden voor op de middelbare school gecreëerd!

SUCCESERVARINGEN - Succes gaat niet alleen maar om bepaalde scores. Natuurlijk telt dat ook mee en daar gaan we ook voor. Elk afzonderlijk punt op dit lijstje is een succeservaring op zichzelf. 

Zorgen moet je doen, niet maken

Wat vinden andere ouders eigenlijk van onze Cito training? Leer het hier!

Overtuigde ouders

Nog meer eerlijke feedback vind je hier

Je bent ongeveer aan het einde van deze pagina. Vanaf hier kan je alle kanten op. Ontdek wie wij eigenlijk zijn, plan een kennismaking of kijk nog even bij onze diensten.

"Ik ben enorm onder de indruk hoe Gideon met mijn dochter omgaan, die niet de meest makkelijke leerling is, i.v.m. dyslexie en concentratie problemen. Hij doet dit met zoveel geduld, begrip en veel persoonlijke aandacht! Wat erg inspirerend is voor mijn dochter en voor mij, is dat hijzelf steeds in ontwikkeling is om de meest nieuwe inzichten van leermethodes toe te passen en te vertalen naar ieder specifiek kind."

Marina Gorincesa

"Er werd voor mijn zoon een geschikte begeleider gezocht die hem kon leren wat hij nodig had op zijn schoolniveau. Binnen twee maanden gingen zijn cijfers van onvoldoende naar zevens en achten!"

Brigitte Cornelisse

Contact

Wij luisteren graag naar je en gaan daarna overleggen wat wijsheid is in jullie situatie. Zullen we kennis maken?

Neem een koekje voor een functionele site of lees eerst onze Privacy Policy.