Vacatures Huiswerkbegeleiding Haarlem

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar mensen die veel passie hebben voor het lesgeven aan leerlingen. Bent u docent en wilt u bijverdienen, bent u studerende aan een pabo, docentenopleiding of een andere opleiding die te maken heeft met het onderwijs?

Bent u ook bereid om een cursus te volgen om te leren omgaan met de verschillende leersystemen van leerlingen?

Dan bent u altijd welkom om een open sollicitatie met cv. en motivatie te sturen naar:

welkom@huiswerkbegeleidinghaarlem.nl
t.a.v. Romy Jonkers


Docent in Opleiding?

Goed betaalde baan?!

Ben jij student bij een lerarenopleiding of bij de pabo? Dan kun je bij ons aan de slag en afhankelijk van de school waar je de opleiding volgt, kun je vrijstellingen krijgen. Je maakt hier op een rustige manier kennis met leerlingen en krijgt niet in één keer een hele klas voor je. Bij Huiswerkklas krijg je hooguit zeven leerlingen tegelijk. Begin hier met ervaring opdoen.


 

Cursus in leersystemen

Elke nieuwe begeleider krijgt een cursus in de leerstrategieën waarmee wij ons onderscheiden van andere huiswerkbegeleidingsinstituten.

Tijdens deze cursus leer je de basis van de leerstrategieën: auditief, visueel en kinetisch. Bij elke leerling die je zult begeleiden, krijg je handvatten aangeboden en handige lesstof die precies aansluit bij de leerling die je helpt. Deze ervaring en kennis zijn onbetaalbaar en neem je de rest van je onderwijscarrière mee.