Studiekeuzehulp

studiekeuze hulp afbeelding

Studiekeuze hulp MBO, HBO & WO

Het duurt niet lang meer en dan begint uw kind aan iets geweldig spannends: het volgen van een vervolgstudie. Van heel specialistisch tot algemeen opleidend, de student van tegenwoordig heeft keuze te over. Uw kind heeft ongetwijfeld zijn of haar voorkeuren, maar de vraag is: welke studie bereid hem of haar voor op een mooie toekomst?


Huiswerkbegeleiding Haarlem begeleidt uw kind graag bij het maken van een keuze die past bij wat hij of zij leuk vindt ambieert en aankan. Aandacht voor zowel studierichting als studieniveau staan hierbij centraal. We voeren een uitgebreide scan uit waarmee we in kaart brengen wat zijn of haar leerstijl, talenten en voorkeuren zijn. Studiekeuzehulp bieden we aan in combinatie met onze excelleerscan. Met deze scan kijken we veel dieper en breder dan slechts de studiekeuze van uw kind. We brengen in kaart op welke manieren hij of zij communiceert, leert en verandert. Dit alles met het oog op het creƫren van een optimale leeromgeving voor uw kind. U krijgt van ons een op maat gemaakt profiel waarmee uw kind zichzelf nog beter kan ontwikkelen.

Voor meer informatie of vragen over onze studiekeuze hulp kunt u contact met ons opnemen!

Diensten


Huiswerkbegeleiding Haarlem biedt bijles, huiswerkklas, talent trainingen en premium diensten aan voor leerlingen en ouders.
Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die wij aanbieden: