Pianoles in Haarlem

pianoles afbeelding

Pianoles in Haarlem en omgeving.

Muziek maken is goed voor de emotionele, academische en sociale ontwikkeling van uw kind. Het creëert zelfvertrouwen, vergroot het geheugen en stimuleert de creativiteit. Bij Huiswerkbegeleiding Haarlem krijgt uw kind de kans om verschillende prachtige muziekinstrumenten leren te bespelen.


Tijdens pianoles leert een van onze ervaren docenten uw kind vanaf de eerste stappen de fijne kneepjes van het pianospelen. Ook kan uw kind bij ons de draad weer oppakken als hij of zij ooit al ervaring heeft opgedaan met pianospelen. Licht of klassiek, modern of jazz, wij helpen uw kind op weg om, met een heleboel plezier, piano te leren spelen. Na de zomervakantie beginnen we weer met nieuwe lessen voor een beperkt aantal leerlingen. Laat uw telefoonnummer bij ons achter en wij bellen u terug om een proefles te plannen.

Pianoles bieden we aan in combinatie met onze excelleerscan. Met deze scan kijken we veel dieper en breder dan slechts de muzikale interesse van uw kind. We brengen in kaart op welke manieren hij of zij communiceert, leert en verandert. Dit alles met het oog op het creëren van een optimale leeromgeving voor uw kind. U krijgt van ons een op maat gemaakt profiel waarmee uw kind zichzelf nog beter kan ontwikkelen.

Voor meer informatie of vragen over onze bijlessen kunt u contact met ons opnemen!

Talent Trainingen


Huiswerkbegeleiding Haarlem geeft naast onze bijles, huiswerkklas en premium diensten ook verschillende talent trainingen.
Wij zijn er een groot voorstander van dat ieder kind leert zijn talenten te ontwikkelen. Welke talenten trainingen wij geven vindt u hieronder: