Leerscan Huiswerkbegeleiding Haarlem

Leerscan Huiswerkbegeleiding Haarlem picture

Onze leerscan geeft inzicht in de manier waarop uw kind informatie ordent.

We krijgen antwoord op de vraag: Welke manier van woordjes leren of samenvatten past het beste bij uw kind? Door te schrijven of te tekenen? Door kleur te gebruiken of door iets in te spreken? De juiste leerstrategie is het halve huiswerk!
Er zijn namelijk 4 manieren van woordjes leren en samenvatten. Onze ervaring leert dat de meeste leerlingen niet weten waar ze moeten beginnen om de lesstof eigen te maken. Het gevolg is dat een leerling veel meer tijd kwijt is bij het leren en de lesstof niet lang of goed onthoudt. Dat is frustrerend!

Ziet u het al voor u? Uw kind is klaar met zijn huiswerk vóór etenstijd, woordjes leren gaat nu opeens makkelijk en hij weet precies hoe hij een samenvatting moet maken zonder er een halve dag mee bezig te zijn. Voor we aan onze lessen beginnen krijgt uw kind onze leerscan waardoor wij het leerstartpunt ontdekken van uw kind.

De leerstartpunten zijn: Auditief | Auditief / Visueel | Visueel / Auditief | Visueel
Voor alle manieren van informatie ordenen hebben we methodes ontwikkeld voor zowel woordjes leren als samenvatten. Het is vaak een verademing om dit startpunt te ontdekken. Niet alleen voor uw kind, maar ook voor ons. Wat kost deze scan zult u zich wellicht afvragen? De leerscan krijgt u GRATIS voor de bijles of huiswerkbegeleiding begint.

P.S. Bent u ook nieuwsgiering naar wat uw kind nodig heeft om goed in zijn vel te zitten? Kijk dan eens hier voor de Excelleerscan!

Premium Diensten


Huiswerkbegeleiding Haarlem biedt naast bijles, huiswerkklas en talent trainingen ook premium diensten aan voor leerlingen en ouders.
In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in persoonlijke- en voeding gerelateerde coaching. Een overzicht van onze PREMIUM diensten vindt u hieronder: