Gitaarles in Haarlem

gitaarles afbeelding

Gitaarles in Haarlem en omgeving.

Bij Huiswerkbegeleiding Haarlem zien we regelmatig dat een gebrek aan zelfvertrouwen kinderen de kans ontneemt zich optimaal in te zetten voor school. Er zijn vele manieren om dat zelfvertrouwen te vergroten en volgens ons kan creativiteit daarin een belangrijke rol spelen.


Daarom bieden we naast huiswerkbegeleiding, bijles en huiswerkklas ook creatieve lessen aan. Door uw kind spelenderwijs en op zijn eigen niveau een nieuwe uitdaging te geven, kan hij zich beter gaan voelen over zijn eigen capaciteiten. Met gitaarles beginnen we bij de basis. Hoe houd je een gitaar vast? Hoe werken gitaarsnaren? Hoe sla je ze aan? Wat is een akkoord? En wat is tokkelen? We stemmen de lessen vervolgens graag af op zijn wensen, tempo en niveau. We kunnen uw kind notenschrift leren, maar we gaan net zo lief verder met akkoorden oefenen en op gehoor spelen. In lessen van een uur komt uw kind steeds een klein stukje verder. Zo ontwikkelt hij een nieuwe vaardigheid waaruit hij kracht kan putten.

Voor meer informatie of vragen over onze bijlessen kunt u contact met ons opnemen!

Talent Trainingen


Huiswerkbegeleiding Haarlem geeft naast onze bijles, huiswerkklas en premium diensten ook verschillende talent trainingen.
Wij zijn er een groot voorstander van dat ieder kind leert zijn talenten te ontwikkelen. Welke talenten trainingen wij geven vindt u hieronder: