Examentraining Haarlem

examentraining haarlem images

Examentraining in Haarlem en omgeving.

Ziet u het al voor u? Uw zoon of dochter is geslaagd, van harte gefeliciteerd! De diploma-uitreiking is geweest, het is nu tijd voor de volgende fase van uw kind; het studentenleven!
Wij begeleiden uw kind graag naar dit mooie moment zodat u alleen nog maar uit hoeft te kijken naar de diploma-uitreiking en wij de zorg op ons nemen dat uw kind slaagt.Wij bieden twee mogelijkheden:


Examentraining ruim op tijd

1. Ruim op tijd beginnen?

Uw kind wordt ruim van te voren tot aan het examen individueel begeleid. We beginnen zo snel mogelijk en we zullen een lessenpakket op maat maken.
Tijdens deze lessen brengen we uw kind alles bij omtrent het examen en oefenen we intensief met de onderwerpen waar uw kind nog moeite mee heeft. Het resultaat is dat uw kind de examenperiode ontspannen en vol vertrouwen ingaat.

Klik hier voor het behalen van het diploma!

 

Intensieve korte termijn examentraining

2. Intensieve korte termijn examentraining?

Is er nog maar weinig tijd en is het uw kind nog niet gelukt om de lesstof onder de knie te krijgen? Of vertrouwt u het nog niet helemaal en u wilt meer zekerheid?
We plannen verschillende dagen in de weken voor het examen om alles bij te spijkeren wat uw kind nodig heeft. Er kan zowel gekozen worden voor een individuele of groepstraining. Neem contact op over de exacte data en tijden! Alle examenpakketten worden op maat gemaakt, afhankelijk van uw wensen maken wij een prijs op maat.

Klik hier voor het behalen van het diploma!
Neem contact op voor examentraining en maak het diploma een realiteit!

Tip! Brengt u een leerling aan die ook een examentraining zal volgen, dan krijgt u € 20,- korting op uw pakket.


Bel voor examentraining: 023 302 023 9