Drumles in Haarlem

Drumles picture

Drumles in Haarlem en omgeving.

Muziek maken is goed voor de emotionele, academische en sociale ontwikkeling van uw kind. Het creëert zelfvertrouwen, vergroot het geheugen en stimuleert de creativiteit. Bij Huiswerkbegeleiding Haarlem krijgt uw kind de kans om verschillende prachtige muziekinstrumenten leren te bespelen.


Tijdens drumles leert uw kind vanaf de basis de ins and outs van het drummen. Noten lezen, ritme, houding, techniek, het komt allemaal aan bod. De lessen zijn volledig afgestemd op de wens van uw kind, want het gaat immers om wat hij of zij graag zelf wil leren. Met een hoop spelplezier leert uw kind meespelen met de hedendaagse muziek of juist de klassiekers. Na de zomervakantie beginnen we weer met nieuwe lessen voor een beperkt aantal leerlingen.

Laat uw telefoonnummer bij ons achter en wij bellen u terug om een proefles te plannen. Drumles bieden we aan in combinatie met onze excelleerscan. Met deze scan kijken we veel dieper en breder dan slechts de muzikale interesse van uw kind. We brengen in kaart op welke manieren hij of zij communiceert, leert en verandert. Dit alles met het oog op het creëren van een optimale leeromgeving voor uw kind. U krijgt van ons een op maat gemaakt profiel waarmee uw kind zichzelf nog beter kan ontwikkelen.

Voor meer informatie of vragen over onze bijlessen kunt u contact met ons opnemen!

Talent Trainingen


Huiswerkbegeleiding Haarlem geeft naast onze bijles, huiswerkklas en premium diensten ook verschillende talent trainingen.
Wij zijn er een groot voorstander van dat ieder kind leert zijn talenten te ontwikkelen. Welke talenten trainingen wij geven vindt u hieronder: