Bijles Haarlem

Bijles Haarlem

Tijdens de individuele lessen vinden wij het van groot belang om een band op te bouwen met onze leerling. Niet alleen om er leuke lessen van te maken, maar om een leerling echt verder te helpen. Hierom geven wij altijd een proefles om ervoor te zorgen dat er een klik is tussen de begeleider/-ster en de leerling.

De kracht van Huiswerkbegeleiding Haarlem is het optimaal inzetten van de talenten van een leerling. Elke leerling heeft een andere instructiestijl: auditief of visueel. Onze leerlingen krijgen eindelijk de tools in handen om uit te voeten te kunnen met zijn of haar talenten. Zo wordt onze kracht, de kracht van de leerling.
Hoe ziet een uur bijles eruit bij Huiswerkbegeleiding Haarlem?
Uw kind krijgt een op een professionele bijles in het betreffende vak. Onze begeleider zal afhankelijk van de leerstrategie van uw kind de leerstof op een passende manier aanbieden. Het is de bedoeling dat tijdens het bijles uur hard gewerkt wordt, maar ook dat het gezellig is. (Alles in de juiste balans natuurlijk). Bij Huiswerkbegeleiding Haarlem geven wij bijles in Haarlem en omgeving in alle middelbare schoolvakken en voor de basisschool.

De begeleider zal de bijlessen zo voorbereiden dat er bijvoorbeeld gespeeld kan worden met sommen van wiskunde of de woordjes van Engels. Door deze manier van werken hoeft uw kind niet tegen de bijles op te zien, we maken er wat leuks van met bijles in haarlem!

  • Wij maken de perfecte match tussen begeleider en leerling.
  • Gratis intake, instructiestijlenscan, proefles / proefweek.
  • Begeleiding op maat o.a. door de 2 instructiestijlen en de Excelleerscan.
  • Aanvullende diensten: dans, fotografie, acteren, drum, piano, zang, fitness, coaching.
  • Speciaal ontwikkelde methodes voor bijv. begrijpend lezen, d/t, woordjes stampen enz.
  • Al onze begeleiders/-sters zijn opgeleid in de instructiestijlen en leervormen.
Voor meer informatie of vragen over onze bijlessen kunt u contact met ons opnemen!