Werkwijze Huiswerkbegeleiding Haarlem

Richtlijnen Huiswerkbegeleiding Haarlem picture

Benieuwd Naar De Werkwijze van Huiswerkbegeleiding Haarlem?

Het begint met een goede match: allereerst zoeken we voor u de begeleider met de ervaring, persoonlijkheid en didactiek die passen bij wat uw kind wil en kan. Vervolgens nemen we de leerscan af. Wilt u echt de handleiding van uw kind? Dan nemen we de Excelleerscan af!
Op basis van de kennismaking en de uitslag krijgt uw kind een proefles om te controleren of de match is gelukt. In deze proefles zetten we heel specifiek op papier wat we willen bereiken met deze lessen, wat de voordelen zijn als het doel is behaald en wanneer we het doel willen behaald hebben.


“De tuinier laat de plant niet groeien. Het is de taak van de tuinier om de optimale voorwaarden te creëren voor groei.”
Sir Ken Robinson
Hierna beginnen de premium lessen helemaal op maat die aan de volgende voorwaarden voldoen. Onze begeleiders/-sters met vakdeskundigheid die weten dat goede begeleiding draait om de volgende vier dingen:

1.     Een veilige omgeving om fouten te durven maken
2.     Aanmoedigen van creativiteit en nieuwsgierigheid
3.     Lessen die zijn afgestemd op juiste leerstijl
4.     Een warme, persoonlijke band tussen leerling en begeleider
Met een heldere doelstelling voor ogen — over drie maanden een 7 staan voor Engels, beter huiswerk maken, die lastige scheikundetoets halen — gaat uw nieuwe begeleider aan de slag om uw kind op de juiste manier te motiveren. Cruciaal is daarbij dat de begeleider put uit de talenten en leerstijl waarover uw kind beschikt en dat de bijles of huiswerkklas bestaat uit passende studietechnieken. Regelmatig houdt de begeleider u en ons op de hoogte van de voortgang, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze heeft gemaakt.

Verdien GRATIS lessen! Klik hier


Premium Diensten


Huiswerkbegeleiding Haarlem biedt naast bijles, huiswerkklas en talent trainingen ook premium diensten aan voor leerlingen en ouders.
In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in persoonlijke- en voeding gerelateerde coaching. Een overzicht van onze PREMIUM diensten vindt u hieronder: