Werkgebied Huiswerkbegeleiding Haarlem

Werkgebied Huiswerkbegeleiding Haarlem images

Bijles en huiswerkbegeleding in Haarlem, heemstede, bloemendaal, aerdenhout en overveen.Omdat wij elke leerling een held gunnen die in hem geloofd en erop aanstuurt dat hij het beste uit zichzelf haalt hebben wij een vrij groot werk gebied. We komen u graag tegemoet. Dat betekend dat de lessen bij u thuis kunnen plaats vinden of op een van onze locaties. De Huiswerkklassen zijn beide in Haarlem. Hier krijgt uw kind huiswerkbegeleiding of bijles van ons.
Huiswerkklas 1 zit op de Korte Verspronckweg 7-9 in Haarlem. Deze locatie is erg goed te bereiken vanuit Overveen en Bloemendaal via de zijlweg. Deze locatie is op loopafstand van het Kennermer Lyceum in Overveen. Wij krijgen ook met regelmaat leerlingen vanuit Heemstede die op het Coornhert zitten.


Huiswerkklas 2 zit op de rijksstraatweg 24, aan het einde van de Cronjé Haarlem. Deze locatie is erg goed te bereiken vanuit het centrum van Haarlem en Haarlem-Noord.

Als liever heeft dat de bijlessen op een van deze locaties plaats vindt, dan doen wij dat graag. Wij komen ook graag naar u toe om bijles of huiswerkbegeleiding te geven in Heemstede, Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout en IJmuiden.

Woont u buiten ons werkgebied?
Wij kunnen vrijwel altijd tot een oplossing komen. Uw kind is natuurlijk welkom op een van onze locaties. Wij kunnen ook 1 keer in de 2 weken 2 uur langs komen als u een abonnement zou afnemen van 1 uur per week. Dan ontvangt u toch onze premium bijles en is de afstand een minder grote uitdaging. Wij denken graag met u mee en wij komen u graag tegemoet.


Bel ons voor een proefles of vul het contactformulier in!

Bijles Maatschappelijke Vakken


Huiswerkbegeleiding Haarlem geeft bijles en begeleiding in verschillende maatschappelijke vakken.
Elk vak heeft zijn eigen uitdagingen. Wij geven professionele begeleiding en bijles in de volgende maatschappelijke vakken.