Vioolles in Haarlem

Vioolles afbeelding

Vioolles in Haarlem en omgeving.

Muziek maken is goed voor de emotionele, academische en sociale ontwikkeling van uw kind. Het creëert zelfvertrouwen, vergroot het geheugen en stimuleert de creativiteit. Bij Huiswerkbegeleiding Haarlem krijgt uw kind de kans om verschillende prachtige muziekinstrumenten leren te bespelen.


Op vioolles leert uw kind de eerste stappen te zetten bij het bespelen van een viool. We hebben aandacht voor viool- en strijkstokhouding, we leren uw kind met goede klank te leren strijken en gaan aan de slag met vingerzettingen. Vervolgens oefenen we spelenderwijs met ritme, toon en motoriek. Zo leert uw kind als vanzelf liedjes spelen op de viool. De nieuwe lessen zijn inmiddels alweer begonnen voor een beperkt aantal leerlingen, dus wees er snel bij.

Laat uw telefoonnummer bij ons achter en wij bellen u terug om een proefles te plannen. Vioolles bieden we aan in combinatie met onze Excelleerscan. Met deze scan kijken we veel dieper en breder dan slechts de muzikale interesse van uw kind. We brengen in kaart op welke manieren hij of zij communiceert, leert en verandert. Dit alles met het oog op het creëren van een optimale leeromgeving voor uw kind. U krijgt van ons een op maat gemaakt profiel waarmee uw kind zichzelf nog beter kan ontwikkelen.

Voor meer informatie of vragen over muziekles kunt u contact met ons opnemen!

Talent Trainingen


Huiswerkbegeleiding Haarlem geeft naast onze bijles, huiswerkklas en premium diensten ook verschillende talent trainingen.
Wij zijn er een groot voorstander van dat ieder kind leert zijn talenten te ontwikkelen. Welke talenten trainingen wij geven vindt u hieronder: