Eerste hulp bij opvoeden

Opvoedhulp afbeelding

Benieuwd Naar De Juiste Opvoedtips?

Hulp van opgeleide, ervaren deskundigen, dat kan bijna iedere ouder wel eens gebruiken. Met de juiste aandacht voor de persoonlijkheid, kwaliteiten en leerpunten van uw kind bent u beter in staat om hem of haar de juiste zorg te geven. Op die manier krijgt u de regie weer in handen en keert er rust terug in uw gezinsleven.

Onze pedagogen maken graag een uitgebreide persoonlijkheidsscan van uw kind en geven u advies over de situatie waarin u zich bevindt. Door patronen bloot te leggen kunnen jullie samen op een rij zetten wat er precies aan de hand is. Zonder stoffige praatjes helpen zij u met het vinden van oplossingen waarvan u en uw kind sterker worden.

Opvoedhulp bieden we aan in combinatie met onze excelleerscan. Met deze scan kijken we dieper en breder dan uw gezinssituatie en kunnen we in kaart brengen hoe u en uw kind communiceren, leren en veranderen. Een op maat gemaakt profiel waarmee u of uw kind zichzelf nog beter kan ontwikkelen.

Voor meer informatie of vragen over opvoedtips kunt u contact met ons opnemen!

Premium Diensten


Huiswerkbegeleiding Haarlem biedt naast bijles, huiswerkklas en talent trainingen ook premium diensten aan voor leerlingen en ouders.
In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in persoonlijke- en voeding gerelateerde coaching. Een overzicht van onze PREMIUM diensten vindt u hieronder: