Middelbare school

Huiswerkklas afbeelding

Huiswerkklas Haarlem


Tijdens de huiswerkklas leert een leerling onder begeleiding om zelfstandig zijn huiswerk te plannen waardoor daarna tijd vrij komt voor andere dingen. Hoe ziet een middag huiswerkklas eruit bij Huiswerkbegeleiding Haarlem?
Bijles Aardrijkskunde afbeelding

Bijles Aardrijkskunde


Omdat Aardrijkskunde meer een leesvak is dan het aanleren van vaardigheden, kan dit voor uitdagingen zorgen bij een leerling.
Heeft uw kind hulp nodig bij het leren van de geografie, veranderingen in het klimaat of de economie binnen aardrijkskunde?
Bijles Biologie afbeelding

Bijles Biologie


Heeft uw kind behoefte aan extra uitleg over erfelijkheid of ordening?
Huiswerkbegeleiding Haarlem leert uw kind alles over Biologie. Wij geven bijles Biologie in Haarlem...
Bijles Duits afbeelding

Bijles Duits


Kan uw kind wel wat extra hulp gebruiken bij het lezen, schrijven of spreken van Duits? Of heeft uw kind moeite met grammatica?
Bij Huiswerkbegeleiding Haarlem geven wij bijles en begeleiding Engels in Haarlem en omgeving. Met een passende leerstrategie geven wij uw kind bijles Engels op de manier die bij uw kind past.
Bijles Economie afbeelding

Bijles Economie


Het vak Economie heeft veel begrippen en rekensommen voor allerlei verschillende situaties. Voor veel leerlingen zijn niet alleen de begrippen lastig, maar ook nog eens de bijbehorende wiskundesommen.
Huiswerkbegeleiding Haarlem geeft uw kind graag wat hij of zij nodig heeft om de lesstof voor het vak economie wel te begrijpen.
Bijles Engels afbeelding

Bijles Engels


Kan uw kind wel wat extra hulp gebruiken bij het lezen, schrijven of spreken van Engels? Of heeft uw kind moeite met grammatica?
Bij Huiswerkbegeleiding Haarlem geven wij bijles en begeleiding Engels in Haarlem en omgeving. Met een passende leerstrategie geven wij uw kind bijles Engels op de manier die bij uw kind past.
Bijles Frans afbeelding

Bijles Frans


Heeft uw kind moeite met bijvoorbeeld Franse grammatica en uitspraak? Of de vervoegingen of le/la/les?
Wij bij Huiswerkbegeleiding Haarlem geven uw kind individuele bijles en begeleiding Frans in Haarlem en omgeving op de manier die bij uw kind past.
Bijles Geschiedenis afbeelding

Bijles Geschiedenis


Zijn geschiedenisverhalen moeilijk te onthouden of vindt uw kind de verhalen saai? Wij vertellen en leren uw kind alles over de jagers en boeren, monniken en ridders tot de Wereldoorlogen aan toe.
Wij geven bijles en begeleiding in Haarlem en omgeving op een manier zodat uw kind het vak Geschiedenis in ieder geval niet meer saai vindt.
Bijles Grieks afbeelding

Bijles Grieks


Zijn de naamvallen en de Griekse grammatica moeilijk te begrijpen voor uw kind? Wij van Huiswerkbegeleiding Haarlem geven uw kind begeleiding en bijles Grieks in Haarlem en omgeving.
Met een passende leerstrategie geven wij uw kind bijles Grieks op de manier die bij uw kind aansluit.
Bijles Latijn afbeelding

Bijles Latijn


Lukt het uw kind niet om Latijn tot leven te brengen? Bij Huiswerkbegeleiding Haarlem geven wij individuele bijles en begeleiding Latijn in Haarlem en omgeving.
Heeft hij of zij moeite met de activum, perfectum, imperfectum, plusquamperfectum, futurum, futurum exactum of andere vervoegingen? Wij bij Huiswerkbegeleiding Haarlem brengen Latijn weer tot leven.
Bijles Natuurkunde afbeelding

Bijles Natuurkunde


Sluit de uitleg bij natuurkunde niet aan bij uw kind? Of is het lastig onderwerpen zoals magnetisme en elektriciteit te begrijpen of de formules te onthouden?
Huiswerkbegeleiding Haarlem legt uw kind de lesstof van Natuurkunde uit op de manier die hij begrijpt. Wij geven uw kind individuele bijles en begeleiding Natuurkunde in Haarlem en omgeving op de manier die het beste past bij uw kind.
Bijles Nederlands afbeelding

Bijles Nederlands


Heeft uw kind moeite met zijn of haar huiswerk Nederlandse grammatica en spelling? De beruchte d of t? Ontleden of begrijpend lezen? Wij geven uw kind individuele bijles Nederlands op de manier die bij uw kind aansluit.
Bij Huiswerkbegeleiding Haarlem geven wij begeleiding en bijles Nederlands in Haarlem en omgeving.
Bijles Russisch afbeelding

Bijles Russisch


Russisch: een machtig mooie taal die op allerlei fronten van pas kan komen. Bijles Russisch is dan ook een uitstekende manier voor uw kind om zich verder te ontwikkelen.
Vanaf nu kunt u daarvoor met hem of haar bij Huiswerkbegeleiding Haarlem terecht.
Bijles Scheikunde afbeelding

Bijles Scheikunde


Veel leerlingen hebben behoefte aan extra uitleg over de verschillende begrippen en formules die bij het vak Scheikunde aan de orde komen.
Bij Huiswerkbegeleiding Haarlem geven wij bijles en begeleiding scheikunde in Haarlem en omgeving. Wij geven uw kind precies wat hij of zij nodig heeft om scheikunde te begrijpen.
Bijles Wiskunde afbeelding

Bijles Wiskunde

Is hoofdrekenen moeilijk voor uw kind? Of werken met procenten, breuken, formules of kansberekeningen?
Bij Huiswerkbegeleiding Haarlem geven wij bijles en begeleiding Wiskunde in Haarlem en omgeving. Met een passende leerstrategie geven wij uw kind individuele bijles in wiskunde op de manier die bij uw kind aansluit.
Examen training afbeelding

Examentraining


Van examens krijg je uitslag! Zo is dat. U kunt kiezen uit twee soorten examentraining. U kunt van ons individuele examentraining ontvangen op tijden die u het beste uit komen.
U kunt uw kind ook inschrijven voor een de examentrainingsdagen.
Studiekeuze hulp afbeelding

Studiekeuze hulp


Het duurt niet lang meer en dan begint uw kind aan iets geweldig spannends: het volgen van een vervolgstudie. Van heel specialistisch tot algemeen opleidend, de student van tegenwoordig heeft keuze te over.
Uw kind heeft ongetwijfeld zijn of haar voorkeuren, maar de vraag is: welke studie bereid hem of haar voor op een mooie toekomst?
Bijles Haarlem afbeelding

Bijles Haarlem


Tijdens de individuele lessen vinden wij het van groot belang om een band op te bouwen met onze leerling. Niet alleen om er leuke lessen van te maken, maar om een leerling echt verder te helpen.
Hierom geven wij altijd een proefles om ervoor te zorgen dat er een klik is tussen de begeleider/ster en de leerling.