Megagreens

Megagreens afbeelding

Benieuwd Naar Wat Megagreens Voor U Doet?

Leren, werken en je ontwikkelen gaat pas echt optimaal als je goed let op hoe en wat je eet. Gezonde natuurproducten zijn daarbij natuurlijk van cruciaal belang. Om er zeker van te zijn dat u en uw kind verse grassen, groenten en fruit consumeren is een voedingssupplement een handige toevoeging aan het dieet. Het beste voorbeeld dat wij daarvan kunnen bedenken is Mega Greens.

Mega Greens is een geconcentreerde, krachtige combinatie van verschillende kruiden, groene grassen, groenten en fruit die helpt om de pH-waarde van uw lichaam in balans te houden. Het heeft een positieve werking op alertheid, energie en het immuunsysteem.

Bovendien ondersteunt het het huidherstellende vermogen, vermindert of verwijdert het eczeem en helpt het bij het tegengaan van overgewicht. Bestel vandaag nog dit geweldige supplement en ontdek zelf wat Mega Greens voor u kan doen.

Voor meer informatie of vragen over ons voedingsadvies kunt u contact met ons opnemen!

Premium Diensten


Huiswerkbegeleiding Haarlem biedt naast bijles, huiswerkklas en talent trainingen ook premium diensten aan voor leerlingen en ouders.
In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in persoonlijke- en voeding gerelateerde coaching. Een overzicht van onze PREMIUM diensten vindt u hieronder: