Kunstles in Haarlem

kunstles afbeelding

kunstles Haarlem

Kunstlessen volgen bij Mohbra (Mohamed Brahimi) betekent meer dan beter leren schilderen of collages maken. Samen met de Algerijnse kunstenaar, die prachtig atelier houdt naast Hakims filmschool, gaat uw kind aan de slag om te ontdekken welke expressievormen het beste bij hem passen. Zo leert hij dat kunst maken niet alleen draait om schoonheid, maar vooral ook om uitdrukking van idee├źn en gevoelens.


In klein groepsverband leert uw kind van Mohbra verschillende technieken, zoals het schilderen met diverse materialen of het werken met stukken stof om collages te maken. Of wat denkt u van de lege verftubetjes waarvan Mohbra piepkleine beeldjes maakt? Door kennis te maken met allerlei kunsttechnieken ontdekt uw kind gaandeweg steeds meer mogelijkheden om wat er binnen gebeurt op een mooie en positieve manier naar buiten te brengen. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar bij de kunstlessen, dus neem snel contact met ons op om uw kind aan te melden.

Voor meer informatie of vragen over onze kunstlessen kunt u contact met ons opnemen!

Talent Trainingen


Huiswerkbegeleiding Haarlem geeft naast onze bijles, huiswerkklas en premium diensten ook verschillende talent trainingen.
Wij zijn er een groot voorstander van dat ieder kind leert zijn talenten te ontwikkelen. Welke talenten trainingen wij geven vindt u hieronder: