Bijles Grieks Haarlem 

Bijles Grieks in Haarlem en omgeving

Zijn de naamvallen en de Griekse grammatica moeilijk te begrijpen voor je kind? Wij van Huiswerkbegeleiding Haarlem geven je kind begeleiding en bijles Grieks in Haarlem en omgeving. Met een passende leerstrategie geven wij je kind bijles Grieks op de manier die bij je kind aansluit. 

Verhalen van de oudheid met bijles

Grieks

Wist je dat? Grieks zonder twijfel de oudste geschreven taal is in Europa? Grieks wordt al bijna 30 eeuwen geschreven. Het moderne Grieks verschilt natuurlijk sterk van het klassieke Grieks, een kenner merkt snel dat de kern van de taal niet ingrijpend is veranderd. Het klassieke Latijn verdween vrij vroeg als gesproken taal en viel uiteen in verschillende Romaanse dochtertalen. Het Grieks is zelf nooit verdwenen en ging ook niet over in dochtertalen.

Neem contact op voor een succeservaring met het vak Grieks.

Succeservaringen

Wat vinden andere ouders eigenlijk van onze bijlessen? Lees het hier.

Persoonlijke kennismaking bij ons op school. Zo maken wij een perfecte match tussen onze begeleider en je kind!

Door Moeiteloos Leren gecertificeerde begeleiders en ervaren docenten.
Géén studenten.

Wij verrijken je met een groot arsenaal gereedschappen om al het potentieel uit kinderen en tieners te halen wat erin zit.

Overtuigende ouders

Nog meer eerlijke feedback vind je hier

Je bent ongeveer aan het einde van deze pagina. Vanaf hier kan je alle kanten op. Ontdek wie wij eigenlijk zijn, plan een kennismaking of kijk nog even bij onze gereedschappen.

"Ik ben enorm onder de indruk hoe Gideon met mijn dochter omgaan, die niet de meest makkelijke leerling is, i.v.m. dyslexie en concentratie problemen. Hij doet dit met zoveel geduld, begrip en veel persoonlijke aandacht! Wat erg inspirerend is voor mijn dochter en voor mij, is dat hijzelf steeds in ontwikkeling is om de meest nieuwe inzichten van leermethodes toe te passen en te vertalen naar ieder specifiek kind. Zelfs wiskunde wordt op een zeer creatieve manier inzichtelijk en behapbaar gemaakt voor de grootste reken-haters!."

Anna Vreeburg

"Mijn zoon is afgelopen jaar door Lysan naar het examen toe begeleid. En ik kan zeggen dat het uitstekend is gegaan. Zij had een zeer positieve invloed op de motivatie van mijn zoon. Haar uitleg, inzet en geduld spreken van een absoluut inzicht in en begrip van de opstandige gedachtenspinsels van een middelbare scholier. Zij verstaat de kunst om een leerling weer op het goede pad richting examen te brengen. Als alle leraren in het middelbaar onderwijs het niveau van Lysan maar zouden benaderen, zou dat voor onze gehele maatschappij vele vruchten afwerpen. Mijn dank aan Lysan en Gideon"

Marina Gorincesa

Neem een koekje voor een functionele site of lees eerst onze Privacy Policy.