Bijles Economie Haarlem

bijles economie images

Bijles Economie in Haarlem en omgeving.

Het vak Economie heeft veel begrippen en rekensommen voor allerlei verschillende situaties. Voor veel leerlingen zijn niet alleen de begrippen lastig, maar ook nog eens de bijbehorende wiskundesommen. Huiswerkbegeleiding Haarlem geeft uw kind graag wat hij of zij nodig heeft om de lesstof voor het vak economie wel te begrijpen.

Dit kan met een mindmap waarin de lesstof wordt gepresenteerd in beelden waardoor het beter kan worden overzien. De begeleiders van Huiswerkbegeleiding Haarlem geven bijles en begeleiding economie in Haarlem en omgeving op de manier die past bij uw kind.

Wist u dat? Het eerste Nederlandse economische hoogtepunt de tulp was? In de 17e eeuw (de Gouden Eeuw) was Nederland het centrum op het gebied van handel, landbouw en nijverheid. Er was geen economie te vergelijken met de enorme economische groei van Nederland. In die periode zijn er zelfs tulpenbollen verkocht voor (in vergelijking) € 40.000.- per stuk.

Voor meer informatie of vragen over onze bijlessen kunt u contact met ons opnemen!

Bijles Maatschappelijke Vakken


Huiswerkbegeleiding Haarlem geeft bijles en begeleiding in verschillende maatschappelijke vakken.
Elk vak heeft zijn eigen uitdagingen. Wij geven professionele begeleiding en bijles in de volgende maatschappelijke vakken.