Bijles economie Haarlem 

Bijles economie in Haarlem en omgeving

Het vak Economie heeft veel begrippen en rekensommen voor allerlei verschillende situaties. Voor veel leerlingen zijn niet alleen de begrippen lastig, maar ook nog eens de bijbehorende wiskundesommen. Huiswerkbegeleiding Haarlem geeft je kind graag wat hij of zij nodig heeft om de lesstof voor het vak economie wel te begrijpen.

Welvarend met bijles

Economie

Afhankelijk van de uitslag van de Leerscan kan dit met een mindmap waarin de lesstof wordt gepresenteerd in beelden waardoor het beter kan worden overzien. De begeleiders van Huiswerkbegeleiding Haarlem geven bijles en begeleiding economie in Haarlem en omgeving op de manier die past bij je kind.

Wist je dat? Het eerste Nederlandse economische hoogtepunt de tulp was? In de 17e eeuw (de Gouden Eeuw) was Nederland het centrum op het gebied van handel, landbouw en nijverheid. Er was geen economie te vergelijken met de enorme economische groei van Nederland. In die periode zijn er zelfs tulpenbollen verkocht voor (in vergelijking) € 40.000.- per stuk.

Neem contact op voor een succeservaring met het vak economie.

Succeservaringen

Wat vinden andere ouders eigenlijk van onze bijlessen? Lees het hier.

Persoonlijke kennismaking bij ons op school. Zo maken wij een perfecte match tussen onze begeleider en je kind!

Door Moeiteloos Leren gecertificeerde begeleiders en ervaren docenten.
Géén studenten.

Wij verrijken je met een groot arsenaal gereedschappen om al het potentieel uit kinderen en tieners te halen wat erin zit.

Overtuigende ouders

Nog meer eerlijke feedback vind je hier

Je bent ongeveer aan het einde van deze pagina. Vanaf hier kan je alle kanten op. Ontdek wie wij eigenlijk zijn, plan een kennismaking of kijk nog even bij onze gereedschappen.

"Ik ben enorm onder de indruk hoe Gideon met mijn dochter omgaan, die niet de meest makkelijke leerling is, i.v.m. dyslexie en concentratie problemen. Hij doet dit met zoveel geduld, begrip en veel persoonlijke aandacht! Wat erg inspirerend is voor mijn dochter en voor mij, is dat hijzelf steeds in ontwikkeling is om de meest nieuwe inzichten van leermethodes toe te passen en te vertalen naar ieder specifiek kind. Zelfs wiskunde wordt op een zeer creatieve manier inzichtelijk en behapbaar gemaakt voor de grootste reken-haters!."

Anna Vreeburg

"Mijn zoon is afgelopen jaar door Lysan naar het examen toe begeleid. En ik kan zeggen dat het uitstekend is gegaan. Zij had een zeer positieve invloed op de motivatie van mijn zoon. Haar uitleg, inzet en geduld spreken van een absoluut inzicht in en begrip van de opstandige gedachtenspinsels van een middelbare scholier. Zij verstaat de kunst om een leerling weer op het goede pad richting examen te brengen. Als alle leraren in het middelbaar onderwijs het niveau van Lysan maar zouden benaderen, zou dat voor onze gehele maatschappij vele vruchten afwerpen. Mijn dank aan Lysan en Gideon"

Marina Gorincesa

Neem een koekje voor een functionele site of lees eerst onze Privacy Policy.