Bijles Basisschool Haarlem

bijles basisschool haarlem

Bijles Basisschool

Omdat er op de basisschool maar één niveau wordt gegeven waarbij elke leerling moet meekomen, is het voor een aantal leerlingen lastig. Heeft uw kind moeite met hoofdrekenen of begrijpend lezen? Spellen of de tafels? Wij geven uw kind persoonlijke bijles met de leerstrategie van uw kind. Bij Huiswerkbegeleiding Haarlem geven wij bijles voor de basisschool in Haarlem en omgeving.



Komt de Cito-toets of de Nio-toets eraan en moet uw kind nog bijgespijkerd worden? Om uw kind zelfvertrouwen te geven, oefenen wij met uw kind oude toetsen of helpen we met moeilijke onderwerpen. Op deze manier gaat uw kind met vertrouwen in zichzelf beginnen aan die spannende toetsen.

Cito-toets training
De Cito Eindtoets Basisonderwijs wordt bij leerlingen afgenomen om er achter te komen welk onderwijsniveau een leerling het best kan volgen op de middelbare school. De vraagstellingen van de Cito-toets komen veel voor in het onderwijs. Een leerling kan natuurlijk wel moeite hebben met verschillende onderdelen van de leerstof. Begrijpend lezen en rekenen zorgen vaak voor de meeste problemen.

De Cito-toets is erg talig. Voor dyslectische leerlingen en beelddenkers kan dit voor uitdagingen zorgen. Bij Huiswerkbegeleiding Haarlem geven wij bijles aan basisschoolleerlingen die Cito-training nodig hebben.

NIO-toets training
De Nederlandse intelligentietest wordt net als de Cito-toets voornamelijk gebruikt om te kijken welk onderwijsniveau het best past bij uw kind op de middelbare school. De Nio-toets bestaat uit zes verschillende onderdelen:

        Verbaal inzicht: Synoniemen, Analogieën en Categorieën
        Rekenkundig-ruimtelijk inzicht: Getallen, Rekenen en Uitslagen.

Boom test uitgevers (de makers van de Nio-toets) zeggen dat de Nio-toets niet geoefend moet worden omdat er dan een vertekend schooladvies kan ontstaan. De vraagstellingen van de Nio-toets komen niet veel voor in het reguliere onderwijs. Er wordt een bepaalde logica verwacht van een leerling. Als dit onbekend is voor een leerling kan dit voor uitdagingen zorgen. Juist hierom is van te voren een paar weken oefenen een goede oplossing.

Dyslectische leerlingen en beelddenkers kunnen een onbetrouwbare uitslag krijgen, omdat de Nio-toets, gelijk aan de Cito-toets, nogal talig is. Met deze argumenten hebben wij ervoor gekozen toch bijles en begeleiding te bieden met het oefenen van de Nio-toets.

Klik hier voor meer informatie over de NIO-toets.

Extra: Om de bijles zo passend mogelijk te maken houden wij als de mogelijkheid er is graag contact met de leraar van uw kind. Zo kan de begeleiding precies afgestemd worden op wat uw kind nodig heeft.

Voor meer informatie of vragen over onze bijlessen kunt u contact met ons opnemen!

Wat Bieden Wij

Bij Huiswerkbegeleiding Haarlem leren wij alle leerlingen zo efficiënt mogelijk te leren en te werken. Zo houdt een leerling tijd over omdat hij of zij sneller klaar is met zijn of haar huiswerk. Hier heeft uw kind de rest van zijn leven profijt van.

Wij bieden professionele begeleiding en bijles voor:

  • Visuele, auditieve of kinetische leerlingen.
  • Leerlingen met ADHD of ADD.
  • Leerlingen met dyslexie of dyscalculie.
  • Vaste scherpe tarieven.

Voor meer informatie of vragen over onze bijlessen kunt u contact met ons opnemen!