Acteerles in Haarlem

Je krijgt acteerles van Hakim zelf in Haarlem!

Bij Huiswerkbegeleiding Haarlem zien we regelmatig dat een gebrek aan zelfvertrouwen kinderen de kans ontneemt zich optimaal in te zetten voor school. Er zijn vele manieren om dat zelfvertrouwen te vergroten en volgens ons kan creativiteit daarin een belangrijke rol spelen. Daarom bieden we naast huiswerkbegeleiding, bijles en huiswerkklas ook creatieve lessen aan. Door uw kind spelenderwijs en op zijn eigen niveau een nieuwe uitdaging te geven, kan hij zich beter gaan voelen over zijn eigen capaciteiten.

Hakim Traïdia (ja, die van Sesamstraat) leert uw kind graag een film maken. Het gaat niet alleen om het filmen met een camera, alle aspecten komen aan bod: van het bedenken van een verhaal, acteren, cameratechnieken en geluid tot belichting, schmink, filmmontage en special effects.

Hakim en zijn team van professionals gaan op een enthousiaste manier aan de slag om uw kind nieuwe vaardigheden te leren. Het doel is dat uw kind zelf een echte film gaat maken die aan het eind in het theater van Circus Hakim in première gaat. De filmschool is niet alleen een ontzettend leerzame en uitdagende ervaring voor uw kind. Het kunnen maken van een film, van begin tot eind, is een waardevolle vaardigheid die op allerlei fronten van pas kan komen.

Voor meer informatie of vragen over onze bijlessen kunt u contact met ons opnemen!

Talent Trainingen


Huiswerkbegeleiding Haarlem geeft naast onze bijles, huiswerkklas en premium diensten ook verschillende talent trainingen.
Wij zijn er een groot voorstander van dat ieder kind leert zijn talenten te ontwikkelen. Welke talenten trainingen wij geven vindt u hieronder: